Foto's

Over Belek

Het fraaie Limak Atlantis Resort bevindt zich in het hart van geliefd Belek aan de Turkse Rivièra. Dit gebied staat bekend om haar honderden jaren oude pijnbomen en de goud glanzende kuststrook. Het resort ligt direct aan het strand, dus hiervan kunt u dan ook volop genieten! Wandelen in de omgeving en gewoonweg genieten van het overweldigend groen is ook aan te raden. Het gebied leent zich ook prima voor sporten in de buitenlucht; op korte afstand vindt u golfbanen, langs de kust kunnen velerlei watersporten beoefend worden en het binnenland te paard verkennen is ook een leuke optie.

Vanuit het resort heeft u praktisch alles binnen handbereik. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het gezellige centrum van Belek op nauwelijks 2 kilometer afstand of een dagtripje naar kustplaatsjes als Side en Antalya iets verderop. Ook voor sfeerproeven van het bruisend nachtleven hoeft u niet ver; bars, discotheken en restaurants bevinden zich op slechts een steenworp afstand.

Ten slotte, gezien Belek tot de Turkse Rivièra behoort, kunt u hier rekenen op vrijwel altijd stralend mooi weer. Al vroeg in het vakantieseizoen lopen de temperaturen hier op en kunt u ook gemakkelijk een duik in het heldere zeewater nemen. Een zonnig verblijf gegarandeerd dus!

Vergelijk Limak Atlantis bij 6 aanbieders Bekijk prijs